Deltagere Norge fra sør til nord


  Geir deltar på tredje delens niende etappe gjennom Indre Troms fra Abisko i Sverige til Galgojavre i Troms fylke ved Kilpisjavri. Han deltar også på tredje delens tiende etappe fra Galggojavre til Masi på Finnmarksvidda. Geir har en lang erfaring med turlivets gleder ikke minst siden vi begge begynte med fjellklatring i 1977 og har fortsatt med det helt frem til i dag i tillegg til deltagelse på dette npl-prosjektet. Han har også besteget et stort antall fjell i Norge og har to klatreekspedisjoner til Himalaya bak seg og på den siste, i 2001, nådde han og en sherpa som de to eneste på ekspedisjonen toppen av verdens sjette høyeste fjell Cho Oyu 8201 moh. Geir har også en egen fjellnettside med en masse interessant informasjon om fjellene i Troms Fylke, se: www.lyngen.name . Geir er bosatt i Tromsø. 


  Leif deltar på andre delens femte etappe fra Eidsbugarden til Gjendesheim i Oppland fylke. Han har en lang rekke fjellturer bak seg med toppbestigninger i både Nord-Norge og Jotunheimen. Vi har også hatt flere bestigninger sammen i både Jotunheimen og Hurrungane samt flere fisketurer i kajakk, blant annet på Femunden i Hedmark, Mårvatn på Hardangervidden og på Gjende i Jotunheimen. Leif er bosatt i Oslo. 


 Nils deltar på første delens første etappe fra Budalsvika i Østfold fylke til Morokulien i Hedmark fylke. Han deltar også på andre delens tredje etappe fra Haukeliseter i Telemark fylke til Finse i Hordaland fylke og andre delens fjerde etappe fra Finse til Fondsbu i Oppland fylke. Nils er en vel trent skiløper som hvert år deltar i Skarverennet, han har også gått syv-fjellsturen i Bergen 10 ganger i løpet av de siste 14 årene samt flere andre fjellturer. Nils er bosatt i Bergen.


  John deltar på første delens andre etappe fra Morokulien til Sjøenden i Hedmark fylke, på tredje etappe fra Sjøenden til Valdal i Hedmark fylke gjennom Gutulia Nasjonalpark og på fjerde etappe fra Valdal til Vauldal i Sør-Trøndelag fylke gjennom Femunden Nasjonalpark. Dette er de tre siste etappene av fire på den første delen fra Budalsvika til Vauldalen. Han deltar også på andre delens andre etappe fra Ljosland i Vest-Agder fylke til Haukeliseter i Telemark fylke. John er en erfaren turgåer med utallige turer bak seg i Norges fantastiske natur, han er bosatt i Bergen.  


     Viggo har ved siden av sin interesse for kajakkpadling også lang erfaring fra utallige villmarks og jaktturer i Nord-Norge. Han og hans jakthund Irma deltar delvis på tredje delens sjette etappe fra Lønsdal til Sulitjelma i Nordland fylke. I tillegg deltar han på tredje delens syvende etappe fra Sulitjelma til Ritsem i Sverige. Viggo er bosatt i Bodø.